Elefántos készségfejlesztő járássegítő, amely multifunkcionális a járni tanuló babáknak. A szivárvány és annak színei központi eleme a járássegítőnek, segítségével a motoros készségek remekül fejleszthetők. Mindegyik oldalán található készségfejlesztő játék, mellyel a különböző formák beillesztésekor, tolásakor és átfordításakor a babák edzik motoros készségeiket, megtanulják a színeket, formákat és számokat. A járássegítő oldalán lévő rajztáblának biztosan nagy sikere lesz, hiszen kreativitásra, rajzolásra készteti a gyermeket a kréta segítségével.

Az elefántos járássegítő teteje nyitható, a különböző játékok tárolására szolgál. A fakerekekre gumiborítás került, ezáltal halkan gurul az elefántos kiskocsi, a baleset elkerülése érdekében a fékrendszer szabályozott.

Praktikus és megbízható a kiskocsi, mely több funkciójának köszönhetően remek társa lesz gyermekének. Nagyszerű választás az 1 éves babák számára. Az elefántos készségfejlesztő járássegítő kiválóan fejleszti a motoros készségeket, illetve a színek és formák felismerését.

 

További hasonló termékeink:

Bálnás járássegítő, játékokkal, fából

Járássegítő játékokkal, fa, interaktív

Szállítás: 8-10 napon belül