A virágos járássegítő, készségfejlesztő játék kiváló gyerekjáték és egyben mozgási segédeszköz. A járóka segítségével a motoros készségek remekül fejleszthetők. A járássegítő mind három oldalán található készségfejlesztő játék: tolójáték, gyöngyhullámvasút színes gyöngyökkel, fogaskerekek, illetve egy 5 billentyűs xilofon, mellyel a hallásérzékelést gyakorolhatja a gyerkőc. A mozgó játékelemek a motorikus készségeket kiválóan fejlesztik, játékos formában.

A készségfejlesztő járássegítő kialakítása gyerekbarát, aranyos színes illusztrációk találhatók rajta, illetve a hátsó oldalán sok-sok tárolóhely van a játékok számára. A virágos járássegítő kerekeire gumiborítás került, ezáltal halkan gurul a járóka, illetve megakadályozzák a csúszást.

Praktikus és megbízható, mely több funkciójának köszönhetően kiváló társa lesz gyermekének. A készségfejlesztő járóka nagyszerű választás az 1 éves babák számára, mellyel játékos formában fejlesztheti képességeit. A virágos járássegítő bébijáték csodásan fejleszti a motoros készségeket, illetve a színek és formák felismerését.

 

További hasonló termékek:

Tukán járássegítő, készségfejlesztő bébijáték

Elefántos készségfejlesztő járássegítő, fából

Bálnás járássegítő, játékokkal, fából

Járássegítő játékokkal, fa, interaktív

Szállítás: 8-10 napon belül